تناسب مفهومی و قرابت معنایی
نزدیک به ۹ سوال میشه که در ادبیات کنکور از این مبحث تست طرح میشه! کاملاً واضحه که نمیشه به سادگی از کنار اون گذشت!! قدم اول در پاسخگویی به تستهای قرابت، درست خوانی بیتها و عباراته! چه بسا با یک نقطه محرم، مجرم بشه!! قدم بعدی پیدا کردن مفهوم و منظور اصلی شاعر در عبارته! خب برای اینکار چه باید کرد؟ کار درست در این بخش اینه که تمامی مفاهیم رایجی که در کتاب درسی اومده رو یاد بگیرید؛ چون طراحان کنکور سراسری تنها از همین مفاهیم در کنکور سوال طرح میکنن! اصلا نگران نباشید! در این فصل تمامی مفاهیم رایجی که در کتابهای درسی ۳ سال دبیرستان و کنکور سراسری مطرح میشه رو برای شما طبقهبندی کردیم. نصیحت دوستانه من به شما اینه که هر روز یکی از این درسهارو روزنامهوار بخونید و به ازای هر ۳ درس که جلو رفتید از ابتدا درسها رو مرور کنید. منتظر چی هستید؟ بیایید مفاهیم رو در کنار هم مرور کنیم!
ادبیات غنایی عاشقانه
در این نوع ادبی، ما با تاٌثرات روحی، دوستیها و عشق سروکار داریم. در این فصل با مفاهیمی که بیشترین کاربرد و البته تکرار را در سوالات دارند آشنا میشویم! از پرسه زدن در دنیای عاشقها لذت ببرید!!
ادبیات غنایی عارفانه
زمانی که عرفان به غزل راه پیدا میکنه و معشوق زمینی جای خودش رو به معشوق آسمانی میدهد؛ نکته مهم در مورد نوع ادبی عارفانه و عاشقانه، نزدیکی و تشابه بعضی از مفاهیم با همدیگر است. بد هم نیست! تکرار، پایهی آدم رو قوی میکنه! موافقید؟!
ادبیات تعلیمی
مشخصهی بارز این نوع ادبی، تعلیم و آموزش، و درون مایهی آن علم، اخلاق و هنره! میدونم! شما هم مثل من از نصیحت کردن و نصیحت شنیدن خوشتون نمیآد!! اما چاره چیه؟! صبور باشید!!